Vaše je samo da učite 🙂

Visoka škola Virovitica dodjeljuje stipendije temeljem kriterija izvrsnosti, a pod uvjetom da kandidati koji ostvare pravo na stipendiju upišu prvu godinu preddiplomskih stručnih studija Visoke škole Virovitica akademske godine 2018./2019.

Ukoliko budeš ostvario 400 bodova s državne mature (od maksimalno 600) ili 650 bodova ukupno (od maksimalno 1000), ostvario si nužan uvjet za dobivanje stipendije!
(Napomena: pod pojmom “bodovi” misli se na broj bodova na rang listi, ne na sam rezultat testa!)

Stipendija se isplaćuje u mjesečnim obrocima kroz desetomjesečno razdoblje u iznosu:
– 1.000,00 kn (Top stipendija)
– 1.200,00 kn (Top Plus stipendija)
Pravo na Top stipendiju ostvaruju kandidati koji ispune jedan od sljedeća dva uvjeta; da imaju ostvareno više od 400 bodova s Državne mature ili da imaju ostvareno više od 650 bodova ukupno u NISpVU.
Pravo na Top Plus stipendiju ostvaruju kandidati koji ispune oba gore navedena uvjeta.

Privremena rang lista bit će objavljena nakon objave privremenih rang lista za upis na studijske programe u NISpVU – 12. srpnja 2018. godine na web stranici Visoke škole Virovitica.

Konačna rang lista bit će objavljena 13. srpnja 2018. godine na web stranici Visoke škole Virovitica. Na toj rang list bit će točno naznačeno koliko stipendija se dodjeljuje i koji studenti će ih dobiti ukoliko upišu Visoku školu Virovitica. Broj stipendija ovisit će o mogućnostima financiranja, u koje se uključuju i brojni sponzori. Stoga se mogućnosti financiranja iz dana u dan povećavaju, te se nadamo da ćemo biti u mogućnosti stipendije dodijeliti svima koji zadovolje uvjete.

Ugovor o stipendiranju potpisuje se s danom upisa u prvu godinu preddiplomskih stručnih studija Visoke škole Virovitica akademske godine 2018./2019.

PRIJAVI SE ZA STIPENDIJU