U okviru Erasmus+ programa međunarodne mobilnosti između programskih i partnerskih zemalja, ovaj tjedan od 16. do 20. travnja 2018. godine u Visokoj školi Virovitica gostovao je predavač Visoke škole strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije iz Sremskih Karlovaca, Republika Srbija, dr. Dragan Janjušić.

Dr. Dragan Janjušić diplomirao je Poslovnu ekonomiju – Marketing na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu, a zatim i stekao titulu magistra menadžmenta 2009. godine, odnosno doktora znanosti iz istog područja. Na Visokoj školi strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije iz Sremskih Karlovaca je nositelj nekolicine kolegija iz područja menadžmenta malih i srednjih poduzeća, te upravljanja kvalitetom. Sudjelovao je u nizu projekata prilikom implementacije ISO i HACCP standarda u raznim institucijama i trgovačkim društvima.

Našim studentima je u sklopu međunarodne dolazne mobilnosti održao niz predavanja s temama: Upoznavanje s osnovnim načelima kvalitete, Povijesnii razvoj znanosti o kvaliteti, Lideri kvalitete, Kaizen, te Tradicionalni alati kvalitete.

Ovim gostovanjem zaokružen je još jedan ciklus Erasmus+ programa mobilnosti proizašlog iz našeg ostvarenog projekta KA107 iz 2017. godine. Uspješnu i plodonosnu suradnju naših dviju institucija, nadamo se da ćemo nastaviti i u budućnosti.

Erasmus koordinator