Case Study Competition je natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva zadanih od strane poduzeća. Poduzeća koja sa svojim poslovnim slučajevima sudjeluju ove godine su: Ina, Heineken, Loreal, Pliva, Helen Doron, Zagrebačka banka i Privredna banka Zagreb.
Studenti se za natjecanje prijavljuju na web stranici natjecanja (https://www.estudent.hr/category/natjecanja/case-study-competition/#prijavi-se_tab) te u timovima od 2-4 člana mogu prijaviti čak 2 poslovna slučaja. Prijave su od 4.3.-17.3., a rješenja se mogu predati online putem do 14.4. Više o ovogodišnjim poslovnim slučajevima može se pronaći također na stranicama natjecanja.
Natjecatelji mogu osvojiti vrijedne novčane nagrade u iznosu 10 000, 5 000 i 3 000 kuna. Poduzeća nude i mogućnost prakse, studentskog posla te brojne druge dodatne nagrade (poput vikend putovanja za pobjednički tim, poklon paketa, te ulaznica za festival Ultra).
Osim brojnih nagrada studenti na ovom natjecanju stiču vrijedno iskustvo i znanje te priliku da se predstave poslodavcu.
Potičemo sve studente da iskoriste ovu priliku i prijave se, a za sva pitanja mogu se obratiti na mail csc@estudent.hr.