Second Erasmus+ International Teaching and Training Week“ održan je od 18. do 21. ožujka 2019. godine u Sofiji, Bugarska, a domaćin je bila International Business School. Na navedenom tjednu sudjelovale su naše zaposlenice: Marijana Špoljarić, mag.educ.math.et inf. i dr.sc. Zrinka Blažević Bognar koje su održale nekoliko predavanja pred domaćim studentima, te sudjelovale u nizu radionica zajedno s kolegama iz brojnih zemalja: Grčke, Portugala, Poljske, Turske, Makedonije…

Glavni cilj Međunarodnog tjedna bio je pružiti mogućnost zaposlenicima visokih učilišta da razmjenjuju i raspravljaju o zajedničkim problemima i iskustvima u području inovacija i poduzetništva u obrazovanju i poslovanju. Održan je četverodnevni program radionica i sastanaka. Paralelno je izvođena nastava iz područja ekonomije, turizma, menadžmenta i matematike.

Ovaj Međunarodni tjedan podučavanja i osposobljavanja usmjeren je na jačanje međunarodne suradnje i partnerstva, te je izvrsna prilika za stjecanje novih kontakata kao i upoznavanje novih  visokih učilišta, gradova, zemalja i kultura.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript