U okviru Erasmus+ programa međunarodne mobilnosti između programskih i partnerskih zemalja, projekta kojeg Visoka škola Virovitica realizira zajedno s Visokom poslovnom školom strukovnih studija u Novom Sadu, ovaj tjedan od 15. do 19. travnja 2019. godine na našoj ustanovi gostovala dr. Nataša Papić-Blagojević.

Nataša Papić-Blagojević zaposlena je na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu od svibnja 2005. godine, prvo kao suradnik u nastavi na predmetima Poslovna statistika i Kvantitativne metode u poslovnom odlučivanju, a od studenog 2010. godine kao predavač na predmetima Kvantitativne metode u poslovnom odlučivanju i Aktuarstvo. U zvanje profesora strukovnih studija za uže područje Kvantitativna analiza izabrana je u srpnju 2016. godine. Član je Statističkog društva Srbije – Klub statističara Vojvodine i koautor je udžbenika Kvantitativne metode iz 2013. godine.

Našim studentima je u sklopu međunarodne dolazne mobilnosti održala niz zanimljivih predavanja s temama: Prosta i višestruka regresija- komparativna analiza kroz praktične primjere, Značaj i mogućnosti predviđanja u poslovanju- praktična primjena, Prost i složen kamatni račun kroz praktičnu primjenu, Otplata kredita kroz teoriju i praksu.

Ovo gostovanje dio je još jednog ciklusa Erasmus+ programa mobilnosti proizašlog iz našeg ostvarenog projekta KA107 iz 2018. godine. Uspješnu i plodonosnu suradnju naših dviju institucija, nadamo se da ćemo nastaviti i u budućnosti.

Erasmus koordinator