Europska središnja banka (ECB) otvorila je natječaj za kandidate zainteresirane za njihov praktikantski program (ECB’s traineeship programme) na koji se mogu prijaviti studenti sa završenim najmanje preddiplomskim studijem, uz uvjet poznavanja engleskog jezika na naprednoj razini.

To je izuzetna prilika za studente diplomskih studija Visoke škole Virovitica te one koji su završili preddiplomski studij, prvenstveno studente Računarstva i Informatičkog menadžmenta, da iz prve ruke dobiju uvid u poslovanje ECB-a na njihovoj frankfurtskoj lokaciji, nadograde svoje teoretsko znanje i u praksi razviju svoje analitičke, tehničke i poslovne vještine pod vodstvom iskusnih mentora.

Natječaj je otvoren do 21. 10. 2019. i uz priliku stjecanja neprocjenjivog radnog iskustva u jednoj od institucija Europske unije uključuje i mjesečnu potporu u iznosu iznad 1000€+ dodatak za smještaj, pa pozivamo zainteresirane studente da se prijave u što većem broju.

Više od uvjetima možete saznati na sljedećim poveznicama: https://www.ecb.europa.eu/careers/what-we-offer/traineeship/html/index.en.html  (uvjeti) https://www.ecb.europa.eu/careers/pdf/Traineeships_in_Computer_Science_and_Technology.pdf (opis poslova) https://jobs.ecb.europa.eu/sap/bc/bsp/sap/z_hcmx_ui_ext/desktop.html#/DETAILS/005056853E201EE9B7C2216FA6EB756A/ (prijava)