U okviru Erasmus+ programa međunarodne mobilnosti, prema međuinstitucijskom sporazumu sklopljenom između Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici i International Business School, Botevgrad, Bugarska, u razdoblju od 21. do 25. listopada 2019. godine na našoj ustanovi gostovao je profesor Vanche Boykov, Ph.D., stručnjak iz područja poslovnih komunikacija.

Pored razmjene iskustava sa akademskim osobljem, te rasprave o potencijalnoj suradnji na zajedničkim programima, konferencijama i publikacijama, profesor Vanche Boykov, Ph.D., studentima preddiplomske i diplomske razine održao je i niz zanimljivih predavanja na temu komunikacije kao procesa usklađivanja ljudskih aktivnosti, uključujući preduvjete učinkovite komunikacije, usmenu i pismenu poslovnu komunikaciju, verbalnu i neverbalnu komunikaciju na poslu, deontološke odrednice javnog izražavanja i slično.

Cilj ove dolazne mobilnosti nastavnog osoblja je prijenos novih znanja, odnosno razmjena iskustava na području nastave, kao i ostvarenje potencijalne suradnje na drugim područjima, te samim time jačanje međunarodne suradnje u visokom obrazovanju.

Erasmus+ koordinator