Studenti 2. godine, smjer Menadžment malih i srednjih poduzeća, u pratnji predmetnog nastavnika mr.sc. Damira Ribića, sudjelovali su na radionici „Razvoj karijernog plana“ organiziranoj od strane Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Alumni EFOS i Adecco Hrvatska d.o.o.

Temeljni cilj radionice bio je izrada osobnog karijernog plana, koji je proaktivno upravljan, usklađen s osobnim kompetencijama i aktualnim potrebama na tržištu rada.

Pod vodstvom stručnjaka za razvoj potencijala i talenata, studentima je omogućena samoprocjena osobnih kompetencija te im je omogućeno savjetovanje u području razvoja vlastitih profesionalnih potencijala.

Na kraju radionice svaki je student dobio gotovi razvojni plan i eventualne dodatne zadatke što i kako treba konkretno raditi na svojem razvoju karijere

Odjel za Ekonomiju kroz ovakve interaktivne radionice sa studentima, potiče i olakšava učenje te ih osnažuje da istraže više o sebi i pronađu i stvore posao koji u potpunosti odgovara njihovim potrebama i aspiracijama.

Odjel za Ekonomiju

Visoka škola Virovitica