U petak, 17. siječnja 2020. godine, studenti preddiplomskog stručnog studija Menadžment, smjer Menadžment ruralnog turizma, 3. godina Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici posjetili su Dane poslova u turizmu koji su se održali u Osijeku u dvorani Gradski vrt. Dani poslova u turizmu održali su se u sklopu „Regionalne konferencije tržišta rada Slavonije, Baranje i Srijema“.

Dani poslova u turizmu zajednički je projekt Ministarstva turizma, Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Hrvatske udruge poslodavaca – Udruge ugostiteljstva i turizma koji je već četvrtu godinu okupio brojne poslodavce iz turističkog sektora i nezaposlene zainteresirane za rad u turizmu i ugostiteljstvu te ponudio priliku da brojni poslodavci predstave otvorena radna mjesta i povežu se s nezaposlenim osobama koje se na jednom mjestu mogu informirati o mogućnostima za zapošljavanje i razvoj karijere u turizmu.

Studenti su imali mogućnost predstaviti se potencijalnim poslodavcima, predati im svoje životopise te se prijaviti za rad u turističkim poduzećima u kojima bi željeli raditi, a koji su se predstavljali na danima poslova.

U pratnji studentima bili su dr.sc. Dejan Tubić i Juraj Randelj, mag.oec.

Visoka škola Virovitica, Odjel za turizam