Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 24. i 25. siječnja 2020. godine sudjelovala je na 12. međunarodnom sajmu Informativa u Ljubljani, Republika Slovenija. Sajam je namijenjen prvenstveno budućim studentima i srednjoškolcima koji su pred odabirom svoga studija odnosno pred odabirom svoje srednje škole.

Sudjelovanje na sajmu organizirano je od strane Agencije za mobilnost i programe Europske unije, čiji je cilj bio predstaviti sva visoka učilišta u Republici Hrvatskoj te prednosti studiranja slovenskih studenata na hrvatskim sveučilištima, veleučilištima i visokim školama.

Visoka škola Virovitica, predstavljena je od strane Danijele Vakanjac, mag.oec. kao Erasmus+ koordinatora i mr.sc. Damira Ribića kao voditelja karijernog centra Visoke škole Virovitica.

Predstavnici Visoke škole su svim zainteresiranim budućim studentima predstavili studijske programe koji se izvode na Visokoj školi, pružili su informacije o smještaju u Studentskom domu te o svim prednostima studiranja na Visokoj školi u Virovitici.

Odjel za ekonomiju