Ekonomski fakultet pri Ljubljanskom sveučilištu poziva studente da se prijave na doktorski program iz ekonomije i poslovanja. Program je strukturom i organizacijom usporediv s najboljim doktorskim programima na području Europske unije, a Ekonomski fakultet Ljubljana prvi je i jedini fakultet u Sloveniji nositelj ‘Trostruke krune’, tj. međunarodne akreditacije EQUIS, AACSB i AMBA, što ga svrstava u 1% vrhunskih poslovnih i ekonomskih fakulteta u svijetu. Zainteresirani kandidati mogu pronaći više informacija na mrežnoj  stranici http://www.ef.uni-lj.si/content/static_english/izobrazevanje/doktorsko/home.asp ili kontaktirati odgovorne putem e-maila (petra.vranjes@ef.uni-lj.si i uros.kranjc@ef.uni-lj.si).

U srijedu, 11. ožujka 2020. u dvorani p-119 Ekonomskog fakulteta u Ljubljani održat će se informativno predavanje o doktorskom programu koje se može pratiti i putem poveznice: http://www.ef.uni-lj.si/content/static_english/izobrazevanje/doktorsko/home.asp.

Pozivnica za predavanje: https://uni-lj.us7.list-manage.com/track/click?u=9f82624a53bcf8fc48c35c3b3&id=c4ea818fd7&e=899bbc53e7