Obavještavaju se studenti da će primarni sustav praćenja nastave na daljinu biti platforma Zoom. Da biste mogli koristiti navedenu platformu, potrebno je preuzeti instalacijski paket s poveznice https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe

Nakon uspješne instalacije, otvara se djaloški okvir kao na slici:

Kliknite na Join a Metting te unesite ID nastavnika koji ste dobili od predmetnog nastavnika. Predmetni nastavnici će na Loomen stranicama tijekom sljedećeg tjedna objaviti svoje ID oznake koje ćete koristiti svaki put kada se spajate na sjednicu. Oznake će biti navedene i u rasporedu nastave. Točan raspored predavanja i auditornih vježbi biti će objavljen do kraja tjedna.

 

Obvezni ste unijeti svoje pravo ime i prezime te se na vrijeme priključiti virtualnoj učionici. Također, označite kvačicom opcije „Do not connect to audio“ i „Turn off my video“ jer iste nisu potrebne. Po potrebi i prema uputi nastavnika možda ćete morati odgovoriti na pitanja pa će u tom slučaju biti potrebno omogući prijenos zvuka.

NAPOMENA: Prethodne pripreme za platformu MS Teams ostaju i dalje na snazi te će služiti kao rezervna platforma uslijed potencijalnih problema u sustavu Zoom.