Veleučilište u Virovitici početkom ljetnog semestra u ožujku 2021. godine organiziralo je Erasmus+ info dane. Prezentacija Erasmus mogućnosti za studente održana je svim studijskim godinama i smjerovima u sklopu održavanja on-line redovne nastave. U navedenom su sudjelovali asistenti svih odjela Veleučilišta te Erasmus koordinator, koji su studentima pojasnili aktivnosti i aktualne projekte, mogućnosti studijskog boravka i obavljanja stručne prakse u inozemstvu, financiranje, vijesti i ostale informacije objavljene na web stranici Veleučilišta te objavljene natječaje za dodjelu financijskih potpora u okviru Erasmus+ programa mobilnosti.

Više informacija o samom Erasmus+ programu mobilnosti možete pronaći na web stranicama škole (https://vsmti.hr/erasmus/) te kod Erasmus+ koordinatora (Danijela Vakanjac, mag.oec., pred., kabinet 1-03, erasmus@vuv.hr, 033/492-269).

Tekst natječaja, kao i popratna dokumentacija, dostupni su na poveznici https://vsmti.hr/category/erasmus_natjecaji/. Rok za prijavu na natječaj je do isteka financijskih sredstava. Kompletirana dokumentacija dostavlja se osobno u kabinet Erasmus+ koordinatora 1-03 ili na e-mail adresu erasmus@vuv.hr.

Pozivaju se svi zainteresirani studenti na dodatnu on-line Erasmus informativnu radionicu koja će se održati u četvrtak, 01.04.2021. godine, u 9:30h putem platforme Zoom (ID: 232 108 5863), na kojoj će moći saznati konkretne informacije o postupku prijave i realizacije Erasmus mobilnosti te postaviti sva dodatna pitanja.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Erasmus+ koordinator