U srijedu, 31. ožujka 2021. godine s početkom u 13.30 sati, Željka Hertelendi, ekološki osviještena poduzetnica s dugogodišnjom irskom adresom, održat će gostujuće on-line predavanje na temu „Sustainability and Food Waste“. Predavanje je prvenstveno namijenjeno studentima preddiplomskog studija Menadžmenta  ruralnog turizma te studentima specijalističkog diplomskog stručnog studija Destinacijskog menadžmenta, ali i svim ostalim zainteresiranim studentima i bit će održano na engleskom jeziku. Za pristup predavanju potrebno je koristiti Zoom  ID 489 024 5452.

Željka Hertelendi nositeljica je titule MSc in Business and Tourism (Technological University Dublin), od 2014. g. vlasnica je održivog restorana Platform 61 u Dublinu (prvi restoran u Irskoj u kojem se nisu koristile plastične slamke i jednokratne šalice za kavu), te tvrtke Edamame Eco, specijalizirane za održive promotivne proizvode.

Kratka najava teme predavanja:

Sustainability and Food Waste

Taking you on a journey of sustainability by sharing real life stories of three zero waste heroes, Matt (an urban harvester), Conor (a zero waste chef) and Giselle (a sustainable business owner). This talk will present some of the challenges that threaten the very sustainability of our global society and will highlight some green solutions we can do to positively impact our environment.

Odjel za turizam

Veleučilište u Virovitici