Nakon održanih Erasmus+ info dana u ožujku 2021. godine za studente svih studijskih godina i smjerova, u četvrtak 01. travnja 2021. godine održana je još jedna dodatna on-line Erasmus+ informativna radionica na kojoj su prisustvovali svi zainteresirani studenti  te saznali konkretne informacije o postupku prijave i realizacije Erasmus mobilnosti.

Prezentaciju sa održane informativne radionice možete pogledati ovdje.

Također, na radionici je prisustvovao i Robert Radiković, predsjednik Mreže međunarodnih prijatelja Sjever i student druge godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu. Kao korisnik nekoliko studentskih Erasmus mobilnosti i kao asistent prodekanu za međunarodnu suradnju, našim studentima je prenio svoja praktična inozemna iskustva i aktivnosti u području Erasmus+ programa, nastojavši time potaknuti naše studente na proaktivnost tijekom studentskih dana i predočiti im načine na koje mogu pojačati svoje vještine potrebne za skorašnji ulazak na tržište rada – sve one mogućnosti koje nudi Erasmus+ program.

Više informacija o samom Erasmus+ programu mobilnosti možete pronaći na web stranicama veleučilišta (https://vsmti.hr/erasmus/) te kod Erasmus+ koordinatora (Danijela Vakanjac, mag.oec., pred., kabinet 1-03, erasmus@vuv.hr, 033/492-269).

Tekst natječaja, kao i popratna dokumentacija, dostupni su na poveznici https://vsmti.hr/category/erasmus_natjecaji/. Rok za prijavu na natječaj je do isteka financijskih sredstava. Kompletirana dokumentacija dostavlja se osobno u kabinet Erasmus+ koordinatora 1-03 ili na e-mail adresu erasmus@vuv.hr.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Danijela Vakanjac, Erasmus+ koordinator