Dosta ti je teorije? Vrijeme je za praksu!

U četvrtak 15.04. u 11h održati će se online predstavljanje programa ljetne prakse SPAN ACADEMY 2021. putem platforme Zoom. Svi zainteresirani studenti mogu se na prezentaciju uključiti putem Zoom ID-a: 378 816 1465, lozinka:12345

Program ljetne prakse osmišljen baš za tebe – i sve studente koji dijele oduševljenje novim tehnologijama. Uči od najboljih, savladaj nove vještine, stekni nezamjenjiva znanja i lansiraj svoju IT karijeru u stratosferu!

Peta generacija Spanove akademije posvećena je stjecanju praktičnog znanja iz područja infrastrukture:

Span Infrastructure Academy – System Administration & Engineering

Polaznici će proći kroz osnove networkinga i brojnih rješenja baziranih na Microsoft tehnologijama, poput Active Directoryja, PowerShella, Group Policyja, DNS-a, Exchangea/Officea 365, Azurea, SCCM-a/SCOM-a – među ostalim! A to je tek početak!

Osim učenja novih tehnologija i rada na izazovnim projektima, čekaju te nova poznanstva, zanimljiva iskustva, druženja, pub kvizovi i još mnogo toga!

Koliko traje i gdje se održava?

Akademija će trajati od 19.7. do 17.9., a prijave počinju 01.05.2021..

Tijekom 2 mjeseca trajanja Akademije radit ćeš na stvarnim projektima uz pomoć mentora i ostalih kolega u Spanovim uredima u Zagrebu, a za one van Zagreba Akademija se odvija online.

Više potraži na: https://span.eu/academy/ i prijavi se!